It's coming to and end...sadly..

Så sant som det är skrivet, Samos -09 is all coming to and end for me...
Först ska jag väl skriva att jag har fått keystafftjänst för vintern 2009/2010, jag ska vara RS på södra Fuerteventura, det har vart klart ett tag men jag har inte skrivit någonting om det...och följande förklarar varför slutet är nära..
I torsdags när jag tagit med mina gäster och visat dem var de kunde hitta shoppinggatan i Samos stad gick jag sedan upp till kontoret för att hämta diverse ting och träffade också på mina kära kollegor Jonathan och Camilla. Vi satt och hyggesnackade lite och plötsligt lägger Jonathan ett papper framför mig och säger att "här har du det datum du ska vara nere på FUE", kikade på pappret var han highlightat datumet...den 17 september...jag fick läsa det en gång till och så slog det mig att det då var exakt 8 veckor till det datumet..så ja, snart är det dags för mig att fortsätta mitt äventyr på en ny destination.
Men först så ska jag ta hand om min kära mor och far som kommer hit den 29 augusti och som stannar en vecka!! det är något jag ser fram extra emot och har redan börjat planera saker och ting vi ska göra :D

Igår hade vi guideparty hos en av våra samarbetspartners Mystic Ocean, det var kanonkul!! Stället är så chill och har pool så poolparty var lite tema och vi skulle alla ta med något uppblåsbart djur eller så att ha i poolen, jag inhandlade en liten orange ring med björnhuvud och tassar, mkt söt!! han lämnades kvar på Mystic ska tilläggas så barn ska kunna ha kul.
I alla fall, det var nog första gången jag blev ikastad i en pool med kläderna på..det var galet!! men tack Torstein, jag fick ju bada i vart fall...En för mig väldigt kul afton i Votsalakia, och efter mystic vi ut i Ormos! :)

Nu är det lördag och söndag...vilket betyder nya gäster som kommer :)

HA DE!


P.A.R.A.D.I.S.E aka Samos

ännu en liten uppdatering från paradiset, samos.
Igår var jag ledig och gjorde allt vad som föll mig in, det vill säga att jag sov och hängde ut med votsalakia folket, det hela resulterade i en mkt skön fridag!
Idag så har jag haft halva dagen fri och den har spenderats på stranden, först sov jag ut lite igen och vid 11:00 styrde jag stegen ner mot stranden och min lilla favvoplats på de varma stenarna. Med handduken utplacerad på stenarna, i badkläder stod jag där i värmen och solen med det avsvalkande havet framför mig kände jag mig lite som en i mängden där på stranden och intog snabbt turistläge, solandes :) Efter ca 3½ timme på stranden kände jag att det fick vara bra, vid den tiden hade jag som den kamelont jag är bytt färg till mer turistfärg (dvs. lite rödare) och med det smälte jag bra in i massan folk ...haha...så jag har bättrat på brännan och sedan varit på kontoret och styrt med div ting..men tro inte att det var en lugn dag på kontoret, nej då, det var 3 greker inne på kontoret och installerade en ny AC vilket gjorde det aningens svårt att koncentrera sig på det man gjorde då de förde ett väldigt oväsen men nu är den väl på plats och ger oss ett kyligare kontor..

De senaste dagarna har jag verkligen kunna njuta av mitt paradis och det är jag glad för, lördag och söndag är departure och arrival, vilket betyder flygplats och risken för att svettas är stor, det är baksidan av paradiset ;)

ha dé!


RSS 2.0