Länge sedan sist...Sverige sist, Samos nu!

Vi..eller jag kan nu glatt konstatera att jag har varit en aningens aningen dålig på detta med att uppdatera bloggen här men det har vart en hel del arbete som gjorts och som definitivt går före sådant här meningsbyggande som roar andra.

I alla fall så kanske vi kan göra en recap här nu ;-) Jag har nu varit på Samos sedan den 29 april, tid minns jag inte..höhö..och fram till nu har det vart kanon, det kommer förmodligen fortsatt att vara kanon resten av tiden.
Votsalakia är ett litet paradis på jorden med turister och många lokal om vartannat. En plats som stadigt besöks av wesslan är Heaven, which is a place on earth! En bar med några av de bästa människorna som jag träffat här nere på paradis samos. Så jag har blivit känd med de lokala, gamla som unga och det är även dem som ger det en extra härlig touch att vara här nere i Votsan.
De andra i teamet huserar i byn Pythagorion på andra sidan ön och på andra sidan det fina stora berg man måste över, dit kommer jag ibland och har då trevligt och kul, alltid nice och se dom andra och bara ha det gött tillsammans, eller joibba då vi ses på flygplatsen var vecka..söndagar är vår stora arrivaldag och 4 flyg kommer, det är också den dagen jag spenderar ca 4 timmar på att åka buss fram och tillbaka över berget til och från Votsalakia, det mina vänner är kanske inte det roligaste men nu är jag van.

Har haft besök av Mia, en av mina kära kollegor från Lanzan och vi har haft det super. Det var kul att hon kom och stannade i 3 veckor typ så nu är det lite tomt hemma men man vänjer sig om igen. The things we've done! haha
Skämt åsido men det har vart rikigt nice att ha lite mer sällskap och någon att spendera siestorna med och nån att äta med, vi har också vart på lite upptåg och bland annat hyrde vi fyrhjuling en dag och for runt.
Vi tog även till Turkiet och den mäktiga antika staden Efesus, det är hur coolt som helst. Jag har vart där två gånger nu men tycker alltid att det är lika facinerande!! bilder finns på min facebook.

Vi har bra väder varje dag (nästan) och har redan hunnit med en liten värmebölja på ca3 8 grader och en jordbävning som man kände ganska väl, där tvistas det dock hur stor den var för samma kväll på Heaven vid vårt bord kom vi alla med olika uppgifter, jag vidhåller ca 4.8 på richtersskalan.
Tack vare det bra vädret med sol och nästan molnfri himmel har wesslan även hunnit bli sommrigt brun igen :) wiiiiii
men tycker ändå jag är lite blek......men som vi gärna säger, livin' the dreaaaaam!
Nu tänkte jag att jag skulle jobba vidare och när jag kommer på att det var länge sen skriver jag igen...nej då, ska försöka vara bättre på att skriva nu..kanske posta några bilder...

Ha de!!


RSS 2.0