Nu i España och på Fuerteventura

Så nu har jag varit på Fuerteventura sedan i onsdags, som jag skrev sist så gjorde jag Grekland, Sverige och Spanien på ca 5 dagar och de dagarna jag hade hemma i kära gamla svedala var fina!
Träffade bröderna med flickvänner hemma hos Tommy och Pia som numera hyr ett fint hus precis vid en sjö, det var verkligen mysigt där! Jag tog en sväng inne i stan med Sanna och Felix och det var även det en mysig upplevelse med lite mat och lite lite shopping bland annat ett mjukislejon till Felix som jag hoppas att han gillar :)
och så hade jag även turen att få träffa inte bara Regina utan även Emelie och Karin över en fika med mycket prat om allt möjligt, vi hann nog med att behandla allt ifrån bloggar och cornflakes till gamla lärare och filosofi :) förhoppningsvis läser ni också detta och då ska jag också säga er att det var minsann väldigt kul att ses igen även om det var lite kort tid, ni är ju då varmt välkomna ner till Fuerteventura under vintern om ni får för er att åka utomlands :) I'll be here!

Med tidigt flyg från Norrköping (WOW!!!) till Köpenhamn och sedan vidare till Fuerteventura kom jag ner runt 14:00 och här lyste solen och gav lite mer värme än hemma :)
Nu första tiden, fram till den 22 september kommer jag bo på Las Playitas, vårt stora hotell & sportkomplex, nu första dagarna har det varit jag och Brian, vår destinationschef men han ska iväg ett par dagar så under helgen är det bara jag. Eller helt ensam är jag inte, apollosolarna som varit här under sommaren är ju här också. Så jag ska iaf under helgen förbereda guidernas ankomst till FUE och lite till våran uppstart här på våran ö!
Jag har det sammanfattningsvis bra och trivs, jobbar på att lära känna ön och vad som finns. Har redan kört en tur runtom på ön för att få en uppfattning om hur den ser ut och det är ännu en vinter med vulkaner och öde landskap. Norr och söder bjuder på fina sandstränder, Las Dunas utanför Corralejo i norr och nere hos mig i
syd heter det Jandia.

Bilder på det hela ska nog komma upp inom kort på facebook, just nu arbetar jag på att få upp bilder från Samos då internet inte var det bästa nere i Votsalakia men nu kommer det var så mycket lättare för att jag kommer att ha internet på mitt rum i min blivande bostad :D :D vad det är för bostad tänker jag inte avslöja nu eller snarare hur det ser ut för några, iaf nån vet hur jag kommer bo. Så för första gången tänkte jag lägga upp lite bilder här!!


                                 


         På transferbussen från flygplatsen mot Las Playitas                  View från min balkong på Las Playitas över området och havet :)


            Faller sönder, men ganska vackert på sitt sätt..       En helt okej utsikt :)


Körde runt på ön för att se mig om och fick se ett och annat

Vid Mirador Morro Velosa, vid en utsiktsplats alltså         Bara jag           Betancuria, en liten by här på Fuerteventura                 vackert på sitt sätt med vulkaner


                                   se vad som finns på FUE..inplanterade men ändå!


                                  :)






Grekland, Sverige & Spanien..

Sommaren på Samos är inne på upploppet för min del, tyävrr. Det har varit en underbar sommar som till största delen har spenderats på Samos sydvästra del, i mitt lilla härliga Votsalakia. Jobb har blandats med strandhäng och chillade stunder + en och annan fest. Jag har under sommaren funnit en hel del nya vänner och det har varit en hel del av den lokala befolkningen men också, som alltid, de andra guiderna.
Heaven har varit den plats som blivt nummer 1 under sommarkvällarna/nätterna tillsammans med de andra guiderna som bott och arbetat nere i Votsan.
Så sagan Samos sommaren -09 sjunger på sista versen och introt till Fuerteventura vintern -09/10 har startat. På lördagen den 12 flyger jag från Samos ca 20:00 och om allt går enligt planerna, dvs att vi slipper mellanlandning i Halkidiki, kommer Wesslan att vara på svensk mark ca 23:00. I Sverige kommer jag sedan vara i dagarna tre, söndag till tisdag. Onsdagen den 16 flyger jag från Norrköping till Köpenhamn vid 06:20 och från CPH till Fuerteventura och Spanien. Tre länder på mindre än en vecka, låter kanske lite jetsettigt men jag hade gärna varit hemma längre.

Väl på FUE ska jag försöka bli bättre med uppdaterandet här..kan inte lova nåt men försöka kan man göra,
nu ska jag jobba vidare på det som är en av mina sista dagar på Samos.

Peace out!!

RSS 2.0