Gott Nytt År! Feliz Año Nuevo! Happy New Year!

Ännu ett år till ändå, ännu ett år av upplevelser och spännande möten, bra perioder och dåliga perioder. Livet är en bergochdalbana med toppar och dalar, jag spände fast mig hårt och sitter nu kvar när vi kommer in mot stationen igen, men bara för ett kort tag, vi står knappt stilla, snart kör vi i full blås igen, så jag kollar säkerhetsselen, den sitter som den ska, jag är redo för nästa varv. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4…..

 

Många fina minnen har tillkommit från året, ett tack till alla som gjort mitt år till det som det blivit, good or bad. Klyschan att man lär sig något nästan varje dag stämmer tycker  jag,  så tänk på hur mkt man kan lära sig på ett år.

 

Själv har jag dragit lärdom av saker och ting som hänt under året och kommer ur det ännu lite starkare och lite bättre, framförallt vet jag med mer säkerhet vad jag vill göra nu ett tag framöver, jag var säker, blev osäker, drog lärdom av livet, funderade och blev säker igen. Saker sker, på gott och ont, men det kommer ofta något bra ur det som sker, just att man lär sig och förhoppningsvis gör man inte samma misstag igen.

 

Året startades på Fuerteventura, uppe i Corralejo med en rolig fest tillsammans med kollegor och vänner, vi firade ut det gamla året med stil och skålade in det nya med samma snygga stil som vi avslutade 2009 med. Vi var duktiga på fest!

Under året har jag hunnit bo och jobba i 3 länder, Spanien, Tunisien och Egypten. Jag är tacksam för det liv som jag lever, det är inte alla som den turen att få lära känna 3 länder och olika kulturer, jag vet att jag inte är ensam om det, hur stor men ändå liten är inte guidevärlden. Hur som helst är jag glad att ha det arbete som jag har, det har tagit mig till många platser jag nog bara hade drömt om, om jag hade bott och jobbat i Sverige. Alltså kan jag summera ännu ett år med fantastiska upplevelser och jag vet att 2011 kommer ge mig flera.

 

Året har även givit mig nya och oförglömliga bekantskaper, en del blir aldrig mer än tillfälliga bekantskaper medan andra blir och har blivit kvar längre och blir till bra vänner!

 

Musik är något som jag ofta har på, bra låtar efter humör, låtar som gör mig pepp och glad mest så nu ska år 2010 få ett soundtrack, håll i hatten :

·         Iyaz – Replay

·         Medina – Sagoland

·         Maskinen – Bränner

·         September feat Petter – Mikrofonkåt

·         Stromae – Alors on danse

·         Oasis – Don’t look back in anger

·         Dj Earworm – United State of Pop 2009

·         Maskinen – Buffalo Blues

·         Maskinen – Nr 1

·         Jesse McCartney feat TPain – Body Language

·         Esther Dean feat Chris Brown – Love Suicide

·         Wyclef Jean feat Eve – Suicide Love

·         Shakira – Waka Waka

·         Jay Sean feat Lil Jon & Sean Paul – Do you remember

·         Manu Chau – Me gustas tu

·         Aqua – Back to the 80´s

·         Jedward feat Vanilla Ice – Under Pressure

Några låtar är nya, några är gamla men hänger med fortfarande, kan inte släppa dom än.

 

Ut med det gamla, in med det nya, släng det som inte behövs, spara det viktigaste, det går inte att bära med sig för mycket, nu känner jag hur det börjar accelerera igen, en sista säkerhetscheck, allt är som det ska, det går fortare nu, nu är jag verkligen redo för nästa varv, år…3, 2, 1, 0…..NU KÖR VI!!!


RSS 2.0