Snabb update...

Så har jag varit på FUE i ca 2 och en halv vecka, tiden flyger förbi när man har roligt..för det har jag :)
På måndag kommer de första gästerna och det ser vi fram emot efter våra uppstartsveckor med obsningar av utflykter och hotell med mera. Teamet är kanon, vi lyckades klicka med en gång mer eller mindre så team FUE w 09/10 kommer vara det bästa!! ;) hahaha
Sitter i skrivande stund på kontoret där jag nyss anlänt mer eller mindre och där även det underbara excelprogrammet valt att inte vara samarbetsvilligt, dvs att jag inte kan fixa med mycket av det som jag tänkt göra nu med en gång på morgonen...grrrr och GRRRRR..supermega grrrrrrr! riktigt irriterande.
Inte för att jag inte har mer att göra men det hade vart fint om det fungerat.

Vi har varit och kollat in flera olika utflykter som jeepsafari, djurparken och lanzarote. Den sista kan jag utan och innan men den utflykten var en av de sämsta jag varit på, någonsin! mer behöver jag inte skriva. Bästa med lanzaturen igår var ändå att träffa en av mina gamla busschaufförer uppe på timanfaya, Pedro. Han kände igen mig med en gång.
Annars var både jeepsafarin och djurparken superkul, på jeepsafarin fick vi ju åka på skumpiga grus/sand vägar och se en helt annan del av fue och på djurparken blev vi alla som barn igen :)

Hur är då FUE?!
Det är soligt och varmt för det mesta, fina sandstränder som jag tyvärr inte testat än, stort och på vissa platser lite väl ödsligt men det är en ganska spännande ö på sina ställen och som jag skrev ovan så är teamet kanon!

nu ska jag ta tag i arbetet igen :)

Bilder ligger uppe på facebook och länk dit är: http://www.facebook.com/album.php?aid=320387&id=664465493&l=2b2d75e007

RSS 2.0