Peace...

Idag har jag haft en ganska avkopplande och trevlig ledig dag..förmiddagen spenderades med att ligga vid en hotellpool och sola o bada..när jag låg där på solstolen kunde jag inte låta bli att förundras över molnen och hur dom kunde storma så mkt men ändå se så lugna ut..det är nåt man kan göra då man inte har nåt alls att göra och det var en skön upplevelse, bara koppla bort och av.

Jag känner mig ganska lugn och stillsam idag, det är väldigt skönt...

Tisdagen ja den bjuder på ö-tur och sen onsdag och torsdagsmorgon är det temadag och torsdagseftermiddag är bara vigt till kontor. Efter torsdag kommer fredag och då är det ännu en gång dags för departure och arrival, ännu en vecka som går snabbt.

26 dagar kvar på denna vulkanö, och ungefär 7 månader sedan man kom ner..vilket jag och Malin idag under en liten tur konstaterade var lite sjukt..

Har nu kommit till ett nice ställe, Cafe del Carmen...ångar att jag inte kommit hit tidigare utan bara tittat upp på det och konstaterat att,
- Dit måste jag snart!
så har det vart ungefär sen jag kom ner men nu har jag tagit slag i saken och ja, kan inte säga mer än supersweet!
Med lugn loungemusik och underbar utsikt över havet vill jag faktiskt inte att dagen ska ta slut, här ska jag verkligen spendera mer tid.

Har nu börjat vänja mig sakta men säkert vid mitt nya hem med Mia o Malin, kändes weird och behöva flytta från lägenheten där jag bott sen jag kom men nu har jag fått mer styr på saker samt inrett mitt rum så det funkar att bo i.

Så ja, vill mest säga att jag funnit inre frid..i alla fall för en stund..för en dag...för ett tag...
kan det ha någonting med att göra att jag på facebook blev Ernst när jag tog quizzet "vilken svensk är du?"
tåls att funderas på...

Alltså, det är så nice här..kan inte säga det nog..just nu sitter jag bara här och myser...spinner nästan som en katt så bra är det!!


Nu ska jag njuta vidare..ciao!!


SAAAAAKNA!!


sitter just nu på msn med Reggie & Tilda..har sådana där fina mongokonversationer..det var länge sen & det är underbart kul!
Jag saknar er, vi SKA ses när jag kommer hem..ska hinna med sjukt mycket när jag är hemma...kan inte låta bli att längta lite :D 17 april hell yeah! då blir norrpan, vikbolandet o kanske linkan osäkert igen..wesslan will be back! haha
jag är fortfarande i mongotillstånd..
en mongokonversation kan se ut så här:

...

Regina säger:
JAdå!!!!
när komst du home?

Emma säger:
den 17 april landar I på arlanda...typ vid 21:00 nån gång..blä..för sen blir det kvälls/nattåg till norrpan

Regina säger:
WOHOOOOOOOO
då måste vi festa
inte just då
men sen
äh du fattar

Emma säger:
haha..i get ya!

Regina säger:
jag såg på semestersvenskar och tänkte pådig
fast itne så

Emma säger:
jag kan ta mig en tur till linkan o säga...HEJ!

Regina säger:
äh du fattar
vin är bra!
JAAAAAAAA

Emma säger:
hahaha

Regina säger:
motherfuckah yeah
alla bor ju här nu

Emma säger:
hell yeah!!
ja jag har fattat det...
eller typ...
vilka alla?!
räkna upp alla

Regina säger:
mli, anna, mia, emma g
inte kakan dokck
men hon går här
vi får styra fejka!!!!

Emma säger:
just ja..bor dom i närheten eller que pasa?!

Regina säger:
japp mli bor i ryd, 2km och anna bor snett endanför mg

Emma säger:
nice..när förflyttade sig mli?!
det är ju typ sjukt nära!!

Regina säger:
januari!

Emma säger:
mhmm..bor hur?!
jag må bara åka till linkan o er
nu har jag bestämt det!

Regina säger:
korridor!!!!!!!! med killar
hon trivs ska jag säga dig!!!!!

Emma säger:
haha

Regina säger:
där jag bodde förut
ryds alle

Emma säger:
wonder why

Regina säger:

:D
Emma säger:
ahaaaaaa
alle eller allé?!

Regina säger:
du mo komme!!!!!

Emma säger:
?!

Regina säger:
allé

Emma säger:
ja bare må komme!

Regina säger:
akurat!!!!!!!!

Regina säger:
nu ringer

Emma säger:
det

Regina säger:
mli

Emma säger:
säg hej från mej!
rimmade fint

Regina säger:
puss säger mli
till emma

Emma säger:
wiiiiii *skuttar glatt omkring på kontoret*
jag vill hem till er

Regina säger:
WOHOHOH
miss u

Emma säger:
det är typ 36 dagar till jag kommer

Regina säger:
hon hälsar
hon ksickar massa bilde rpå sig själv

Emma säger:

:D
Regina säger:
känner mig som en peddo

Emma säger:
haha..

Regina säger:
hon är yngre än mig

Emma säger:
skicka till mej så känns det värre..hahahahah

Regina säger:
men först dammsuga
är du kvar sen?

Emma säger:
oh så pass..
jag är kvar..har en timme kvar minst
sug på ba..eller..
det vart fel...

Regina säger:
OH YEAH

Emma säger:
men diu vet

Regina säger:
jag fattar
kom igen brittmarie, kör för faa-an
brb

slut på mongokonversation..
hahaha..det vart lite långt men jaja..

så sant som det är skrivet...jag saknar er!
tjooooo!


Miercoles..oh happy miercoles..


Idag är det onsdag...det är en mkt lugn och stillsam onsdag..dagen har bestått av hotellservice och lite kontor och en hel del fri tid på siesta.
Vi var till Mc Donalds där några käkade lunch, jag följde mest med för sällskap och för att jag skulle utnyttja en liten fin kupong med erbjudandet kaffe och muffin för 1,20€...det fick jag inte..kaffemaskinen var paj och när jag undersökte möjligheten att få nåt annat och dricka till så ville tjejen i kassan inte vara så snäll..ska det va så får det var resonerade jag och köpte en yougurt med frukt och gick sen ut till de andra, orka argumentera om det.
Vi spenderade lite tid i solen och pratade om diverse saker, vi kom inte fram till nåt men pratade det gjorde vi..och mycket. Sen drog vi till ett av våra hotell och lånade solstolar och bade i poolen..alltså spenderade vi än mer tid i solen.

Vad som sker i afton får vi se men det BBQ vi var på igår var väldigt trevlig och mysig! att ha alla dom man trivs bäst med nu omkring sig var sweet!

Nu tänker jag gå hem för på det här kontoret finns inte mer att göra..
Hasta luego!!!

Tro det eller ej...

men det är faktiskt så att jag, Emma Wessel, har faktiskt varit sjuk..det händer inte ofta, det har det ju aldrig gjort men så klart händer det den dagen jag ska ta över servicetelefonen..oh..lucky me!

I alla fall..det började egentligen lite i onsdags, blev värre i torsdags o som värst i fredags. Då hade jag kvällarna o nätterna innan säkert haft feber eftersom jag frusit så mkt att jag låg under täcket med varm tröja, byxor o vantar!!  FREAK! Tog tag i mig o åkte till sjukhuset i fredags när det gjorde så ont i halsen att jag knappt kunde svälja o huvudet kändes som det skulle brinna upp...där fick jag vackert veta att jag hade en grav halsinfektion o feber..än en gång, ain't i'm the lucky one?!?!?! usch
Så där låg jag, trött o febrig på en brits på hospiten, med servicetelefonen i fickan när sjuksystern kommer in o sätter en kateter i armen för att ge min nåt intravenöst som skulle ta ner feber o huvudvärk..lovely!
låg där o halvsov o hade lite koll på när den lilla flaskan med det mystiska inehållet tog slut, det tog ungefär 3 kvart..tror jag..sov ju av o till..
Sen blev jag sängliggandes i 2 dagar..o tråkigt blev det redan efter ca 6 timmar men det var ju bra att jag var sjuk för då kunde jag ju sova..haha. Bettan var snäll och gjorde iaf soppa till mig  + att hon köpte vatten oxå så helt övergiven var jag inte. Efter 2 dagar till sängs blir man lite lätt uttråkad, jag har kollat på allt jag har att kolla på som finns på min harddrive o ja, taket det var faktiskt inte lika intressant längre. Det var med andra ord helt okej att sätta sig på serivcekontoret i måndags även om jag inte ännu inte var helt ok, det är jag iof inte nu heller men jag har idag lyckats äta en hel frukost!!



Nu till idag, det är varmt o soligt o det behövdes ingen jacka eller tröja när man gick ut i morse..detta är ju för fint! man blir så glad...jag känner en glad o uppsluppen känsla bland alla på kontoret, vi skattar o har kul, en bra dag helt enkelt!
Dagen ska avslutas med BBQ hos Antiha som jobbar för en av våra samarbetspartners, utan jobb inblandat..det ska bli supernice!! bilder lär väl dyka upp på facebook efterhand..

O mamma du sa ju att du nästan räknar dagarna till att jag kommer hem, och om det är så att jag räknat rätt är det 38 dagar kvar..cirka 5 veckor...galet!
Jag ska passa på o sola lite mer tills dess så att ajg är lite brun..vilket gör att man kan retas lite med alla! :D haha


So til next time..Ha de!!

RSS 2.0