Ny crib och andra äventyr

Nu har jag och Jonathan ÄNTLIGEN flyttat till vårt nya hus. Det känns underbart skönt och jag känner mig redan som hemma. En anledning var väl också att jag var inställd på att mitt tidigare boende bara var tillfälligt och att vi skulle hitta ett hus att dela. Så idag har jag äntligen packat upp och boat in mig...har lite kvar inredningsmässigt att tillföra tills det är helt helt färdigt men det är bara småsaker som behövs.
Annars har dagen spenderats med Therese och en kollega till henne, vi har varit på en tur runt på Phuket bara för att göra något annat än att chilla på livet i Kata. Vi besökte ett Wat, tempel, med en Buddha-staty som man bara kan se hälften av då resterande delen finns under marken. Där var vi de enda västerlänningarna och det var ganska skönt :)
Sen har vi spanat in potentiella chillstränder och hittat ett par guldkorn.
Vi var även inne i en av öns nationalparker, Khao Phra Theao, där vi besökte Gibbonapornas rehabiliteringscenter och även vandrade lite för att se ett vattenfall...det var väldigt vackert därinne och speciellt vid vattenfallet..jag skulle kunna sitta där i lång tid och bara njuta :)

Imorgon blir det en 2 dagars tur till Khao Sok, spännande eftersom det är min första egna tur upp dit!!! :D Så nu är det lite genomläsning av anteckningar innan det är dags att sova...eller så tar jag det med morgonkaffet...eller både och ;P

I vanlig ordning kommer här länken till mitt album på facebook:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150993951195494.769910.664465493&type=1&l=f771dba6a6


Peas n lööööööööv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0